Consdecor

HISTÒRIA

El 15 de setembre de 1976 es va crear l’empresa CONSDECOR, primer com a marca i després es va constituir com a societat anònima, que és el germen de l’actual GRUP CONSDECOR.

Inicialment, enginyeries i arquitectes, la Corporació Metropolitana i el Patronat de l’Habitatge van ser els principals clients i les còpies de planells era el producte estrella.

A poc a poc va anar creixent la demanda de fotocòpies en blanc i negre, incorporant un nou tipus client com a centres d’educació, escoles de negoci i els seus respectius alumnes que omplien les nostres instal·lacions a l’hora del pati.

Van passar uns anys i en un món que llavors era en blanc i negre va entrar el color i amb ell es van incorporar a nostra la cartera de clients agències de publicitat i dissenyadors. Per aquest llavors la fotocòpia ja dominava el mercat de les copisteries.

La demanda de les empreses de productes vinculats a l’entorn de la copisteria que no comercialitzàvem (paper heliogràfic, plomes per traçadors…) va fer que ens poséssim les piles i per a satisfer aquestes necessitats ens vam posar en contacte amb nous proveïdors iniciant, així, la distribució de material d’oficina que, ara com ara és un dels pilars bàsics del grup juntament amb la copisteria. La nostra papereria en línia.

Consdecor-Qui_Som-LaBotiga_1992
Consdecor-QuiSom-LaBotiga_1992
La Botiga l’any 1992
HG73-Consdecorp-1

Amb el temps es van anar obrint diferents línies de negocis com un departament d’arts gràfiques amb màquines offset i una editorial per a donar cobertura a persones inquietes àvides de publicar els seus relats, la bategem amb el nom d’Editorial la Plana.

Aquestes pinzellades van acabar de donar forma i caràcter a l’actual carta de serveis del GRUP CONSDECOR.

Al gener de 2015 neix l’empresa REPROPAP que actualment és la que aglutina tots els serveis que realitza el GRUP CONSDECOR.

QUI SOM

GRUP CONSDECOR som una copisteria i distribuïdora de material d’oficina que, des del nostre centre d’operacions, en el barri de Gràcia de Barcelona, oferim cobertura, tant a les empreses, del nostre entorn més pròxim a qualsevol que estigui situada en el territori espanyol.

Així mateix, ens sentim orgullosos de ser la copisteria més antiga, en actiu, del barri de Gràcia i per ella han passat diferents generacions d’una mateixa família.

Els serveis que us podem oferir els trobareu navegant per la web.

Gràcies per visitar-nos

"MÉS DE 45 ANYS AMB TU"

Scroll to Top