Davant l'evolució dels esdeveniments relacionats amb el brot del COVID-19, és el nostre deure informar-vos que estem prenent una sèrie de mesures per a garantir el màxim nivell possible de servei i alhora prendre totes les mesures necessàries per a la no propagació del mateix i tenir la màxima seguretat possible per a tots nosaltres. Entenem que tota aquesta situació d'excepcionalitat pugui estar canviant d'un dia per a un altre, així que a dia d'avui us podem comunicar que només podem oferir-vos el servei de venta online de material d’oficina i papereria i amb lliurament al vostre domicili. Aneu al apartat “Material d’oficina i papereria” , “E-commerce” i us registreu. Rebreu la comanda en 24-48h. Si necessiteu més informació us atendrem al 934155585, WhatsApp 675591541 i al e-mail consdecor@consdecor.com

Qui som

HISTORIA

La nostra empresa, constituïda al setembre de 1976, fou orientada en un principi per donar un servei al sector de la construcció en la còpia de plànols i antigues xerocòpies. Pas a pas vam anar creixent, mantenint molts dels primers clients, el que ens va donar el convenciment de que estàvem en el bon camí perquè teníem un alt percentatge de fidelització de la nostra clientela.

Posteriorment vam obrir una empresa d’arts gràfiques, situada en un local contigu i també ens introduirem en la distribució de material d’oficina. Des del 2005, per a completar la nostra secció de còpies de plànols i donar un major servei als nostres clients, vam decidir apostar per la reprografia total, és a dir, incloure els traçadors ecosolvents per a interior i exterior, així com el de tall per a la retolació.

L’últim pas que hem donat en el camp de la reprografia digital, ha estat el de crear l’Editorial La Plana, dedicada a aquells escriptors novells que es decideixen a publicar els seus llibres i als qui oferim aquesta possibilitat.

La Botiga en el any 1992

La Botiga en el any 1992La Botiga en el any 1992

QUI SOM

Gràcies a tots vosaltres, portem gairebé 40 anys oferint els nostres serveis de reprografia, papereria i arts gràfiques al barri de Gràcia a Barcelona, on està situada la nostra seu . Com a molta gent diu, pot ser que no siguem els més barats, però intentem ajustar-nos a les vostres necessitats, intentat posar-nos en la vostra situació i assessorant-vos en els problemes pràctics i tècnics de cada treball.

Oferim els serveis habituals de copisteria-papereria de Barcelona com són les fotocòpies i impressions en b/n i color, enquadernacions estàndards com a espiral, canotet, fastback, wire-o, o més elaborades com encolats, rústega i tapes dures, ,plotejat i còpies de plànols ja sigui en blanc i negre o color. Sense oblidar-nos dels acabats, de tall, doblegat, laminatge i encapsulat. També podeu utilitzar els nostres serveis editorials, Editorial La Plana, que està dedicada a aquells escriptors novells que es decideixen a publicar els seus llibres i als qui oferim aquesta possibilitat.

Recolzant-nos en les noves tecnologies. Impressió digital d’alta qualitat, impressió en gran format de qualitat fotogràfica, amb els acabats en FOAM. Forex, Poliestirè, o en displays com roll-up’s, baners, pancartes, banderoles, quadres, amb els seus suports adequats de lona plàstica, polièster, canvas. I no oblidem els vinils adhesius personalitzats i amb tall, ideal para etiquetes, retolació.

Posa’t en contacte amb nosaltres, envia’ns els teus treballs per mail a través de la www o si ho desitges, podem recollir-los amb el nostre servei de missatgeria o pels nostres comercials, que li podran orientar al seu propi domicili.

40 anys amb tu