El nostre horari d'atenció a la botiga és de 8:30 a 19h de dilluns a divendres. Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 934155585 o WhatsApp 675591541. També ens podeu enviar els arxius per imprimir a mostrador@consdecor.cat i contactarem amb vosaltres per la recollida.

CENTRE
REPOGRAFÍA I COPISTERÍA

ENCAPSULATS I LAMINATS

 ENCAPSULATS I LAMINATS
Personalitzar l’acabat d’un projecte et donarà una imatge única, ja que permet ressaltar tota la qualitat que el teu projecte es mereix.

Encapsulats i laminats en calent: La millor manera de protegir els teus cartells.

Laminat Brillant o mat (antirreflectant). Ideal per a pòsters, cartells.

Laminat sorra (en fred): amb un texturat que ofereix una gran resistència als raigs U.V. i l’envelliment.

Encapsulat Brillants o mats, es tracta d’un plastificat dur de gran qualitat per a cartells.

Muntatges: Dóna rigidesa als teus cartells amb els diferents suports que t’oferim

Cartró ploma o Foam: Suport rígid utilitzat per fer muntatges de cartells i pòsters.

Forex: Un PVC escumat blanc, disponible en diferents gruixos. Freqüentment utilitzat per a rètols exteriors. Combinat amb el laminat sorra és la millor solució per a la teva comunicació exterior.

Bastidor: Suport rígid de fusta per les teves fotos impreses en Canvas (tela) que ofereix un acabat artístic i una aparença d’autèntic quadre.

Altres suports: Podem muntar els teus treballs sobre gairebé qualsevol suport: metacrilats, vidre, fusta, paret, … Contacta amb nosaltres i et donarem la solució que busques.

Emmarcació: Si desitges donar-li al teu pòster un acabat superior, podem emmarcar-lo amb perfils d’alumini o de fusta i protegir-los amb poliestirè especial quadres d’1,5 mm.