El nostre horari d'atenció a la botiga és de 8:30 a 19h de dilluns a divendres. Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 934155585 o WhatsApp 675591541. També ens podeu enviar els arxius per imprimir a mostrador@consdecor.cat i contactarem amb vosaltres per la recollida.

CENTRE
REPOGRAFÍA I COPISTERÍA

ENQUADERNACIONS I ALTRES ACABATS

ENQUADERNACIONS I ALTRES ACABATS
Una vegada que s’ha realitzat la impressió d’un treball, ve una de les parts més importants dins d’una empresa de reprografia i arts gràfiques i a la qual tradicionalment se li ha donat poca o cap rellevància, l’acabat dels projectes. Des de dins de la nostra empresa, disposem de la maquinària i el personal per poder alçar, engrapar, enquadernar, plegar, fendir, plastificar, o el que és el mateix, tot un conjunt de serveis integrats, per donar la forma final que requereixen els seus treballs.

Et podem oferir tots els tipus d’enquadernació amb els que solen treballar totes les empreses:

Espiral

Espiral

Wire-O

Wire-O

Canutillo

Canonet

Tèrmic

Tèrmic

Channel

Channel

Grapat

Grapat

Carpeta d'anelles

Carpeta d'anelles

Carpetes de projectes

Carpetes de projectes

A més d’enquadernacions amb tapes dures (folrades, serigrafiades o stamping) amb relligat cosit fil. Per a TFG o Tesis, Agendes, Presentacions, Catàlegs ….

ACABATS

Totes les feines d’impressió que ens encarreguin, poden tenir l’acabat adient per a la seva utilització:
Tall amb guillotina. Plegats en díptic, tríptic ,… Fendits. Grapat de revistes. Encunyats. Confecció de talonaris, tiquets, entrades (inclòs numeració). Enquadernacions. Encapsulats i laminats