El nostre horari d'atenció a la botiga és de 8:30 a 19h de dilluns a divendres. Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 934155585 o WhatsApp 675591541. També ens podeu enviar els arxius per imprimir a mostrador@consdecor.cat i contactarem amb vosaltres per la recollida.

CENTRE
REPOGRAFÍA I COPISTERÍA

ESCANERS I TRACTAMENT DIGITAL DE LA INFORMACIÓ

ESCANERS I TRACTAMENT DIGITAL DE L’INFORMACIÓ
El nostre servei de gravació i duplicació et permetrà fer la quantitat de CD, DVD o memòries USB que desitgis, sempre amb la possibilitat de personalitzar-los amb el nom de la teva empresa o logotip que vulguis afegir.

Digitalitzar és convertir documents físics en arxius digitals, i el Reconeixement Òptic de Caràcters (OCR) ens permet la seva posterior edició i tractament mitjançant la generació de documents editables (Microsoft Word, RTF, TXT, HTML, etc.)
Amb la implementació d’aquests processos aconseguirem la disminució de l’espai físic i dels temps de localització i recuperació dels documents incrementant la seguretat i agilitant els processos de gestió i difusió de la informació, creant arxius electrònics indexats que permeten relacionar documents per temàtica o paraules clau.