Davant l'evolució dels esdeveniments relacionats amb el brot del COVID-19, és el nostre deure informar-vos que estem prenent una sèrie de mesures per a garantir el màxim nivell possible de servei i alhora prendre totes les mesures necessàries per a la no propagació del mateix i tenir la màxima seguretat possible per a tots nosaltres. Entenem que tota aquesta situació d'excepcionalitat pugui estar canviant d'un dia per a un altre, així que a dia d'avui us podem comunicar que només podem oferir-vos el servei de venta online de material d’oficina i papereria i amb lliurament al vostre domicili. Aneu al apartat “Material d’oficina i papereria” , “E-commerce” i us registreu. Rebreu la comanda en 24-48h. Si necessiteu més informació us atendrem al 934155585, WhatsApp 675591541 i al e-mail consdecor@consdecor.com

CENTRE
REPOGRAFÍA I COPISTERÍA

ESCANERS I TRACTAMENT DIGITAL DE LA INFORMACIÓ

ESCANERS I TRACTAMENT DIGITAL DE L’INFORMACIÓ
El nostre servei de gravació i duplicació et permetrà fer la quantitat de CD, DVD o memòries USB que desitgis, sempre amb la possibilitat de personalitzar-los amb el nom de la teva empresa o logotip que vulguis afegir.

Digitalitzar és convertir documents físics en arxius digitals, i el Reconeixement Òptic de Caràcters (OCR) ens permet la seva posterior edició i tractament mitjançant la generació de documents editables (Microsoft Word, RTF, TXT, HTML, etc.)
Amb la implementació d’aquests processos aconseguirem la disminució de l’espai físic i dels temps de localització i recuperació dels documents incrementant la seguretat i agilitant els processos de gestió i difusió de la informació, creant arxius electrònics indexats que permeten relacionar documents per temàtica o paraules clau.