Davant l'evolució dels esdeveniments relacionats amb el brot del COVID-19, és el nostre deure informar-vos que estem prenent una sèrie de mesures per a garantir el màxim nivell possible de servei i alhora prendre totes les mesures necessàries per a la no propagació del mateix i tenir la màxima seguretat possible per a tots nosaltres. Entenem que tota aquesta situació d'excepcionalitat pugui estar canviant d'un dia per a un altre, així que a dia d'avui us podem comunicar que només podem oferir-vos el servei de venta online de material d’oficina i papereria i amb lliurament al vostre domicili. Aneu al apartat “Material d’oficina i papereria” , “E-commerce” i us registreu. Rebreu la comanda en 24-48h. Si necessiteu més informació us atendrem al 934155585, WhatsApp 675591541 i al e-mail consdecor@consdecor.com

CENTRE
REPOGRAFÍA I COPISTERÍA

PLANOLS I PROJECTES

PLANOLS I PROJECTES
CENTRE DE REPROGRAFIA
PLOTEJAT DE PLANELLS
– FOTOCÒPIES I PLOTEJAT DE PLANELLS EN BLANC I NEGRE i EN COLOR
Tots els formats (fins 106,6 cm. d’amplada i tot el llarg necessari). Imprimim des d’escàner o de suport informàtic. Ampliacions i reduccions.

impressora color Océ ColorWave 700

La impressora color Océ ColorWave 700 d’ús general s’ha dissenyat per a una àmplia varietat d’aplicacions de reprografia, cartelleria i pòsters, ofereix una varietat d’aplicacions d’impressió, des de dibuixos CAD en paper normal a pòsters en Tyvek, passant per impressions decoratives en pel·lícula autoadhesiva a aplicacions en llenços amb una excel·lent qualitat i impressions amb assecat instantani i resistents a l’aigua en suports gruixuts, no estucats i personalitzats.

L'escàner de color integrat amb tecnologia Océ Colour Image Logic®

L’escàner de color integrat amb tecnologia Océ Colour Image Logic® patentada garanteix escanejats d’alta qualitat independentment de la condició de l’original. Cada escanejat s’optimitza automàticament mitjançant l’eliminació del soroll de fons i la captura de detalls, fins i tot en originals mixtes amb text, línies ressaltades i fotografies.