El nostre horari d'atenció a la botiga és de 8:30 a 19h de dilluns a divendres. Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 934155585 o WhatsApp 675591541. També ens podeu enviar els arxius per imprimir a mostrador@consdecor.cat i contactarem amb vosaltres per la recollida.

CENTRE
REPOGRAFÍA I COPISTERÍA

PLANOLS I PROJECTES

PLANOLS I PROJECTES
CENTRE DE REPROGRAFIA
PLOTEJAT DE PLANELLS
– FOTOCÒPIES I PLOTEJAT DE PLANELLS EN BLANC I NEGRE i EN COLOR
Tots els formats (fins 106,6 cm. d’amplada i tot el llarg necessari). Imprimim des d’escàner o de suport informàtic. Ampliacions i reduccions.

impressora color Océ ColorWave 700

La impressora color Océ ColorWave 700 d’ús general s’ha dissenyat per a una àmplia varietat d’aplicacions de reprografia, cartelleria i pòsters, ofereix una varietat d’aplicacions d’impressió, des de dibuixos CAD en paper normal a pòsters en Tyvek, passant per impressions decoratives en pel·lícula autoadhesiva a aplicacions en llenços amb una excel·lent qualitat i impressions amb assecat instantani i resistents a l’aigua en suports gruixuts, no estucats i personalitzats.

L'escàner de color integrat amb tecnologia Océ Colour Image Logic®

L’escàner de color integrat amb tecnologia Océ Colour Image Logic® patentada garanteix escanejats d’alta qualitat independentment de la condició de l’original. Cada escanejat s’optimitza automàticament mitjançant l’eliminació del soroll de fons i la captura de detalls, fins i tot en originals mixtes amb text, línies ressaltades i fotografies.