Davant l'evolució dels esdeveniments relacionats amb el brot del COVID-19, és el nostre deure informar-vos que estem prenent una sèrie de mesures per a garantir el màxim nivell possible de servei i alhora prendre totes les mesures necessàries per a la no propagació del mateix i tenir la màxima seguretat possible per a tots nosaltres. Entenem que tota aquesta situació d'excepcionalitat pugui estar canviant d'un dia per a un altre, així que a dia d'avui us podem comunicar que només podem oferir-vos el servei de venta online de material d’oficina i papereria i amb lliurament al vostre domicili. Aneu al apartat “Material d’oficina i papereria” , “E-commerce” i us registreu. Rebreu la comanda en 24-48h. Si necessiteu més informació us atendrem al 934155585, WhatsApp 675591541 i al e-mail consdecor@consdecor.com

CENTRE
REPOGRAFÍA I COPISTERÍA

VINIL DE TALL

CARTELLERIA I IMPRESSIÓ GRAN FORMAT

Retolació Comercial en Vinil

Podem oferir tot tipus d’elements de comunicació visual per millorar el seu comerç, tenda o oficina (Senyalització, informatius, serveis, lones promocionals, vidrieres, panells didàctics, elements de comunicació …)

Disposem d’una gran varietat de materials per poder oferir-li el més adequat per al seu projecte.

Vinil de tall: Aquest tipus de retolació té multitud d’usos sempre que els colors utilitzats siguin plans (sense degradats). Disposem de diferents qualitats de vinil monomèrics, polimèrics, …) per adaptar-les a cada tipus de treball de retolació. Ideal per a la retolació d’aparadors, rètols de rebaixes, rètols d’horaris, logotips, dissenys decoratius per a les parets o cristalls del comerç…

Vinil imprès: Amb aquest tipus de vinil es poden realitzar retolacions a tot color (fotografies o dissenys complexos) a qualsevol grandària. Indicat per a vidrieres, per a la seva aplicació sobre suports rígids mòbils (PVC escumejat, fusta, metacrilat…), així com per a la retolació de vehicles. Disposem de diferents tipus de laminatge per al seu ús en exteriors, aplicació en sòl, etc. Durant el procés d’impressió, es pot activar el procés de semitall amb el que obtindrem una retolació amb la forma que pugui requerir el seu projecte.

Així mateix, la combinació d’impressió+tall, és ideal per a petits tiratges d’etiquetes adhesives amb infinitat de possibles formes, estalviant-nos invertir en encunys que potser no es tornin a utilitzar en altres treballs.

Retolació de Vehicles

Una inversió en publicitat rendible, ja que els seus vehicles estiguin aturats, aparcats o en moviment estaran promocionant la seva empresa.
Solució personalitzada per a cada tipus de client/vehicle. Adequant el sistema de retolació en vinil de tall per a colors plans, o en vinil imprès per a dissenys complexos o amb degradats.