El nostre horari d'atenció a la botiga és de 8:30 a 19h de dilluns a divendres. Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 934155585 o WhatsApp 675591541. També ens podeu enviar els arxius per imprimir a mostrador@consdecor.cat i contactarem amb vosaltres per la recollida.

CENTRE
REPOGRAFÍA I COPISTERÍA

CARTELLERIA I IMPRESSIÓ GRAN FORMAT

CARTELLERIA I IMPRESSIÓ GRAN FORMAT
Servei d’impressió de productes en gran format com cartells, pòsters, lones o treballs publicitaris; tant si els necessites per a interiors com per a exteriors.

Cartells i pòsters

Imprimim sobre paper foto mat o brillant, paper setinat de 135 gr., papers blancs de 90 gr. fins a 160 gr.,(amplada màxima 104 cm.)

Displays

Exposa les teves millors idees, ja sigui per a fins publicitaris com per a exposicions, en tots els formats disponibles: Roll-up, Baner, Pop-up, Tòtem de llum, marcs d’alumini, marcs de llum, mostradors promocionals, suports d’alumini, publicitat exterior o dispensadors.

Lones

Suport adequat per a retolacions de mitjà i gran format. Disposem de lones de *PVC opaques i translúcides, així com de lones micra perforades. Poden ser impreses a tot color o muntar sobre elles vinil de tall en colors plans. Es poden servir amb traus metàl·lics, barres de subjecció superior o inferior, o barra metàl·lica amb subjecció en paret per a banderoles.

Formats i acabats

Escull el format que més s’ajusti a les teves necessitats, treballem amb totes les mides fins a 160 cm. d’amplada i amb una gran varietat de suports. També us oferim la possibilitat d’imprimir mides més grans.

Després escull quin acabat li vols afegir: encapsulat o laminat (fins a 1 mts. d’amplada), emmarcat (perfil d’alumini o de fusta) o muntats amb FOAM, PVC espumat o Forex (Material que a causa de la seva resistència i poc pes, s’utilitza com a suport per a l’aplicació de vinil, tant de tall com a imprès, i ens permet realitzar retolacions penjants o en paret. Hi ha diferents grossors que s’escullen sobre la base de la seva rigidesa o pes), metacrilat, canvas (tela) i muntat en bastidor de fusta

Foto plotter i 4 de (roll-up, baner, display, marc alumini, canvas bastidort)