Davant l'evolució dels esdeveniments relacionats amb el brot del COVID-19, és el nostre deure informar-vos que estem prenent una sèrie de mesures per a garantir el màxim nivell possible de servei i alhora prendre totes les mesures necessàries per a la no propagació del mateix i tenir la màxima seguretat possible per a tots nosaltres. Entenem que tota aquesta situació d'excepcionalitat pugui estar canviant d'un dia per a un altre, així que a dia d'avui us podem comunicar que només podem oferir-vos el servei de venta online de material d’oficina i papereria i amb lliurament al vostre domicili. Aneu al apartat “Material d’oficina i papereria” , “E-commerce” i us registreu. Rebreu la comanda en 24-48h. Si necessiteu més informació us atendrem al 934155585, WhatsApp 675591541 i al e-mail consdecor@consdecor.com

Impressió 3D

Tenim dos sistemes de impressió amb 3D: Filament i resina

Per a professionals del disseny, de l’arquitectura, de la indústria, de l’artesania, del màrqueting, de la decoració, del disseny, de la moda, de la joieria, l’art, de la cuina, estudiants, per a la llar i molt més … pràcticament cada dia apareixen noves aplicacions en la impressió 3D.

imp-3D-Filam

  • Filament

Tecnologia FDM de prototipat ràpid, una mica menys precisa però més econòmica. Aquesta consisteix en un fil de material que surt fos d’una embocadura, a causa de la temperatura que aconsegueix aquest component. En ser expedit, el plàstic se solidifica a l’instant.

Mida d’impressió: 20 x 20 x 25 cm

Resolució de capa: 50 micres

 

 

Imp-3D-dib1

 

imp-3D-resi

  • Resina

Aquesta tècnica es basa en un fotopolímer, sensible a la llum, que és utilitzat com a matèria primera. En ser emès se li aplica radiació ultraviolada per capes. D’aquesta manera se solidifica cada capa, que s’ajunta a l’anterior i queda preparada per a rebre a la següent.

Mida d’impressió:180 × 100 × 190 mm

Gruix de capa: 20-100 micres

Resolució de capa:93-92 micres

 

Imp-3D-dib2